Щастливи сме да споделим, че чрез новата и усъвършенствана функционалност „Клиентски портал“ на нашата онлайн платформа NovaKola.bg, клиентите на ОТП Лизинг вече имат ексклузивна възможност да публикуват обяви за продажба на своите лизингови автомобили.

Нова Кола е иновативна платформа на ОТП Лизинг, която предлага широка гама от нови и употребявани автомобили със сигурен произход и дигитално кандидатстване. Благодарение на новата разработка, Вие също ще можете да предлагате своите лизингови автомобили на Novakola.bg. Клиентският портал е изключително лесен за употреба и само с няколко стъпки може да публикувате обява за продажба на вашия финансиран от ОТП Лизинг автомобил и офертата ще достигне до широката аудитория, която посещава сайта.

Регистрирайте се чрез линка по-долу, за да получите достъп до клиентския портал и всички функционалности на NovaKola.bg.

*Тази възможност е достъпна само за автомобили, обекта на договори за финансов лизинг.*


*Препоръки за успешни продажби чрез NovaKola.bg *

1. Подгответе качествени снимки - уверете се, че снимките са ясни и детайлни. Качете снимки от различни ъгли, както на екстериора, така и на интериора на автомобила.

2. Предоставете детайлна информация – включете детайлна информация за автомобила. Опишете текущото състояние както и история на сервизни обслужвания, включете тази информация, за да вдъхнете доверие у потенциалните купувачи.

3. Връзка с други платформи - публикувайте обявата си и в други популярни платформи за продажба на автомобили. Включете линк към вашата обява в NovaKolabg, за да могат потенциалните купувачи да използват калкулатора за лизингови вноски и да кандидатстват онлайн през NovaKola.bg. Успех в продажбата!


Екипът ни е на разположение да Ви подкрепи и съдейства във всеки един момент от процеса на продажба. Ако имате въпроси или се нуждаете от съдействие, не се колебайте да се свържете с нас на имейл contact@otpleasing.bg или на телефонен номер 0700 18 181.

Очакваме с нетърпение да видим вашите лизингови автомобили на Novakola.bg!