Преместване на Централен офис в София на ОТП Лизинг

Една от основните мисии на екипът на ОТП Лизинг е постоянно да подобрява предоставяните услуги и общото клиентско изживяване, което предоставяме. Това е огромно предизвикателство с постоянно променящата се работна среда, увеличаващата ни се клиентска база и изискванията за бърз и лесен достъп до нас.

В тази връзка, се обърнахме към консултантите от Colliers и с тяхната професионална помощ успяхме да изберем нова, много по-функционална локация за нашия Централен офис в София, където ще можем да ви посрещнем в специално обособени клиентски зони с модерен дизайн и приветлива обстановка. 

Новият ни офис е на бул. Тодор Александров 28, само на 6 мин. пеша от съществуващия и още по-близо до Метростанция Опълченска. 

След 06.03.2023г. съществуващия ни Централен Офис на адрес бул. Александър Стамболийски 73 няма да бъде достъпен и ще може да ни намерите на адрес бул. Тодор Александров 28 ет. 4.

Работното време остава без промяна от Понеделник до Петък 08:30 – 17:30ч.

Удоволствие ще бъде за нас да ни посетите на новата ни локация и да споделите плановете ви за покупки през 2023г., които да реализираме заедно!

 

Поздрави,

Екипът на ОТП Лизинг