ОТП Лизинг дава нови възможности за вашия автомобил

NovaKola.bg, иновативната онлайн платформа на OTP Leasing, променя изцяло начина, по който потребителите избират и финансират покупките на автомобили, а вече и продажбите им. Чрез най-нови технологии и персонализирана услуга, най-голямото лизингово дружество в страната предоставя на клиентите си 5Д изживяване - Дигитален избор на автомобил, Дигитално кандидатстване, Дигитален подпис, Дистанционна заявка за доставка, а вече и възможност за Дигитална продажба на автомобили за клиентите на OTP Leasing. 

 

NovaKola.bg свързва продавача с купувача бързо и лесно и заедно с добре структурирани финансови параметри, оптимизирани съпътстващи разходи и напълно дигитализиран процес, допринася за развитие на автомобилния пазар в страната.  

 

Новата ексклузивна функционалност за клиентите на OTP Leasing им позволява самостоятелно да пуснат за продажба своите лизингови автомобили в NovaKola.bg напълно безплатно чрез създадения за целта клиентски портал. От тях се изисква добавянето на подробни снимки и детайлна спецификация на автомобила, за да гарантира информирания дистанционен избор на бъдещия собственик. Веднъж качени в портала, тези автомобили ще бъдат със специални условия за лизинг и без допълнителни разходи за прехвърляне. Купувачите могат да сключат договор за лизинг отново дигитално, като единственият физически елемент остава предаването на автомобила между клиентите. 

 

Проучванията показват, че през следващите 10 години онлайн търговията на автомобили ще се ускори 3 пъти. Ние от OTP Leasing бихме искали не само да сме част от тази световна тенденция, а да допринесем за нейното развитие и постигане на възможно най-доброто клиентско изживяване, което да бъде предпочитано спрямо традиционните канали за продажба на автомобили" коментира Михаил Комитски, управител на OTP Leasing и изпълнителен директор на Банка ДСК.  

 

Онлайн асистентът на OTP Leasing предлага дигитален каталог с автомобили, чрез който клиентите могат да направят своя избор на база месечна вноска, позволявайки им да калкулират както цената на превозното средство, така и месечните разходи. С този интуитивен процес те правят предварителен избор, елиминирайки нуждата от посещение на шоурумите.  

 

От друга страна, клиентите могат бързо и лесно да кандидатстват за финансиране на Novakola.bg, като получат бърз отговор. Възможността за дигитално подписване на договорите и дистанционна заявка на доставка на автомобила до адрес, посочен от клиента, от своя страна осигурява бързина, удобство и ефективност при покупката. 

 

Клиентският портал за продажба на автомобили разширява възможностите на платформата и предоставя на клиентите допълнителни финансови предимства спрямо традиционния модел за покупко-продажба на коли. С новото 5-то ниво на Дигиталното изживяване www.novakola.bg затваря напълно дигиталния цикъл на покупко-продажба на автомобил чрез финансиране под формата на лизинг.